Vrlo je jednostavno. Skinite aplikaciju sa trgovine, upišite svoju lokaciju i mi ćemo vam pokazati restorane iz kojih dostavljamo na vašu lokaciju. Izaberite željeni restoran, izaberite željeno jelo, upišite lokaciju dostave i način plaćanja. Nakon toga pričekajte dostavljača i uživajte u jelu.
Foodex radi sa pažljivo biranim restoranima visoke kvalitete. To ne znači da radimo samo sa skupim restoranima već dostavljamo razne vrste jela kako bismo Vam pružili odličnu uslugu. Od tjestenine i burgera do mesa i sushi-a. Jedino što nećete pronaći na Foodexu su restorani lošije kvalitete jela. Od kada do kada mogu naručiti? Mi dostavljamo svaki dan od 08:00 do 23:00.
Jednom kada ste izbrali željeno jelo i potvrdili narudžbu, naši vozači odlaze u restoran i uzimaju Vaše jelo. Kada je hrana pokupljena, naši dostavljači kreću direktno na Vašu adresu.
Trošak dostave je trošak koji plaćate Foodex-u po svakoj dostavi. Trošak dostave odlazi našem dostavljaču kako bi si pokrio operativne troškove i zaradio novac. Trošak dostave ovisi o udaljenosti između vas i restorana. Trošak dostave za do 1.5 km udaljenosti iznosi 10 kuna + PDV, za do 6 km iznosi 12 kuna + PDV, sve iznad toga iznosi 15kn + PDV.
Mi prihvaćamo samo kartice iz razloga što Vam želimo pružiti najbržu moguću uslugu. Ako naš vozač mora uzeti gotovinu pri svakoj dostavi, izgubit će puno vremena. Prihvaćanjem samo kartica činimo našu uslugu bržom i kvalitetnijom. S obzirom na to da je kartično poslovanje budućnost i raste iz dana u dan, nadamo se da nećete imati poteškoća pri plaćanju karticom. Ako želite, uvijek možete dostavljaču dati napojnicu u gotovini.
Minimalni iznos narudžbe iznosi 30 kuna, a može varirati ovisno o restoranu.
Ako imate promotivni kod, možete ga iskoristiti u aplikaciji ili na našoj stranici. Klikom na navigaciju izaberete promocije, upišete kod na predviđeno mjesto i to je sve. Na sljedećoj narudžbi dobit ćete popust ovisno o tome koji kod imate.
Mi uvijek preporučimo našim restoranima-partnerima da imaju iste cijene kao kada dođete u restoran, ali konačna odluka je na njima. Ako imate pitanja vezana za cijene hrane, molimo Vas kontaktirajte restoran direktno.
Trenutno ne možete. Radimo na tome da Vam u budućnosti omogućimo i tu uslugu.
Svaki restoran ima svoje vlastito pakiranje. Restoran sam bira kakvo je pakiranje prigodno za koju vrstu hrane. Ako imate sugestije u vezi pakiranja ili smatrate da pakiranje nije dovoljno dobro, slobodno nas kontaktirajte na e-mail adresu info@foodex.hr i mi ćemo prenijeti Vaš prijedlog restoranu. Ako želite, možete uvijek sami kontaktirati restoran.
Foodex ima službu za korisnike koja Vam je na raspolaganju svakim radnim danom od 12:00 do 23:00. Ako imate problem s Vašom narudžbom, možete nas nazvati na +385 1 4877 884 ili nam možete poslat e-mail na info@foodex.hr..
Ako ste nešto zaboravili dodati u Vašu narudžbu, možete nas kontaktirati na info@foodex.hr ili na broj telefona +385 1 4877 884. Možete dodati stvari u narudžbu samo za vrijeme pripreme iste. Ako je jelo gotovo, ne možete više mijenjati narudžbu.
Naši dostavljači dostavljaju najbrže što mogu, ali nekad stvari izvan naše kontrole znaju napraviti zastoj. Ako se nešto takvo dogodi, dobit ćete notifikaciju koja Vam kaže novo vrijeme čekanja. Možete birati ako želite pričekati vašu narudžbu ili je otkazati bez naknade. Ako bude manje kašnjenje u vremenu ručka ili nekim drugim trenucima kada smo puni s narudžbama, naš dostavljač će Vas nazvati i reći koliko će kasniti.
Ako mislite da nećete biti na lokaciji kada dostavljač stigne, molimo nazovite nas na broj +385 1 4877 884 ili pošaljite e-mail na info@foodex.hr . Naši dostavljači će Vas uvijek probati nazvati ako bude problem kada dođu na adresu. Ako Vas ne mogu dobiti, probat će nazvati naš odjel za korisnike. Ako Vas ne možemo dobiti, dostavljač će pričekati 5 minuta ispred vaše adrese. Ako ne dođete za to vrijeme, ostavit će vam hranu ispred i svejedno ćemo Vam regularno naplatiti.