Foodex d.o.o. ("mi" "naša" ili "Foodex") je predan u zaštiti podataka svih posjetitelja naše stranice foodex.hr i svim posjetiteljima koji pristupaju našem servisu putem mobilne aplikacije (zajedno "Stranica”). Molimo vas da pročitate našu policu privatnosti koja objašnjava na koji način koristimo i štitimo vaše podatke.
Posjetom ili narudžbom sa naše Stranice, prihvaćate da vaše podatke koristimo na način koji je opisan u ovoj polici.
1. Podaci koje prikupljamo
1. Prilikom posjeta Stranice ili prilikom narudžbe hrane, biti će te pitani da napišete informacije o sebi kao što su Vaše ime i prezime, Broj telefona, Email adresu i podatke o plaćanju kao što su informacije o kreditnim ili debitnim karticama. Također možemo prikupljati podatke o vašem korištenju aplikacije i informacije iz poruka i komentara koje objavljujete na našoj Stranici. Poruke koje vi nama šaljete u E-mailu također sakupljamo kako bi vam pružili bolju uslugu.
2. Pristupanjem Foodex-ovim informacijama i/ili uslugama koristeći mobilne digitalne kanale kao što su (ali nisu limitirani) mobitel, tablet ili neki drugi uređaj pomoću kojeg možete koristiti aplikaciju, prihvaćate da će se Foodex-ovo prikupljanje podataka kao što je napomenuto u polici se primjenjivati i u tome kontekstu. Mi možemo prikupljati tehničke informacije o vašem uređaju ili korištenje naših usluga putem mobilnog telefona kao što su lokacija, određene karakteristike, performanse vašeg uređaja, pružatelj usluga, operativni sustav, model uređaja, način spajanja na mrežu, IP adresu, način plaćanja te interaktivne karakteristike kao što su NFC tehnologija, QR kodovi ili uporaba mobilnih "vouchera”. Ove informacije sakupljamo automatski kada koristite naše usluge putem mobilnog uređaja putem bilo koje Foodex aplikacije ili ako na mobilnom uređaju pristupane putem internetske stranice
   
2.  Korištenje vaših podataka
1. Vaše informacije će nam omogućiti da vam pružimo pristup relevantnim dijelovima Stranice i da vam pružimo traženu uslugu. Također će nam omogućiti pravilnu naplatu i mogućnost da vas kontaktiramo vezano na našu uslugu. Mi ćemo koristiti i analizirati prikupljene informacije kako bi mogli administrirati, održavati, poboljšavati i razvijati našu tvrtku, ili za bilo koju drugu svrhu kao što su statistički i analitički podaci. Također nam prikupljanje informacije pomaže kako bi spriječili prevare. U budućnosti će te imati mogućnost da izrazite svoje želje o korištenju vaših podataka prilikom korištenja naše Stranice.
2. Molim vas primijetite da kada objavljujete komentare i povratne informacije vezane za Stranicu i usluge nam dajete pravo da te komentare i informacije možemo koristiti na Stranici i u bilo kojem obliku marketinga ili reklamnih materijala.

3. Objavljivanje vaših podataka
1. Informacije koja nam pružate bit će prebačene i pospremljene na naše servere.
2. Treće osobe procesiraju podatke kao što su podaci o karticama i pružaju popratne usluge vezane za plaćanje. U nastavku, mi ćemo morati proslijediti vaše podatke restoranima ("Partner Restoran") iz kojih ste naručili jelo. Pri unosu vaših osobnih podataka, pristajete na ovaj transfer podataka kao i na njihovo spremanje i procesiranje. Foodex će napraviti sve korake razumno potrebne kako bi osigurali da će se vaši podaci tretirati sigurno i u skladu sa policom privatnosti.
3. Ukoliko naša kompanija uđe u zajednički pothvat, bude kupljena, prodana ili spojena sa drugom poslovnom jedinicom, vaše informacije bit će prebačene na spomenutu tvrtku, naše nove poslovne partnere ili njihove savjetnike .
4. Mi možemo koristiti vaše podatke koji ste nam poslali ako smo pod obvezom ( i/ili ako vjerujemo da imamo dužnost) ih otkriti ili podijeliti vaše podatke u slučaju da nam je to zakonska obveza ili da zaštitimo Foodex-ova prava, Ovo uključuje razmjenu informacijama sa državnim odvjetništvom, sudovima i drugim nadležnim državnim tijelima u svrhu suzbijanja i prevenciju protiv kriminala i nezakonitih radnji.
4. Sigurnost zadržavanja podataka
1. Poduzimamo korake kako bi zaštitili vaše podatke od neovlaštenog ulaza i protiv svih nezakonskih procedura, slučajnog gubitka, uništenja i štete. Mi ćemo čuvati vaše podatke u razumnom periodu koji zakon zahtijeva
2. Nažalost, prijenos podataka na internetu nije u cijelosti siguran. Iako ćemo mi poduzeti svaki korak kako bi zaštitili vaše podatke, ne možemo garantirati sigurnost vaših podataka prilikom prenošenja na Stranicu; svaki prijenos podataka je na vaš rizik. Jednom kada smo zaprimili vaše podatke, mi ćemo koristiti stroge mjere sigurnosti kako bi spriječili neovlašteni pristup.
5. Pristup i ažuriranje podataka
Vi imate pravo vidjeti podatke koje mi imamo o vama i imate pravo tražiti od nas bilo kakvu promjenu spomenutih podataka kako bi osigurali da su ti podaci točni i pravilno ažurirani. Ukoliko želite mijenjati svoje podatke molimo nas obavijestite koristeći vaše kontakte podatke.
6. Promjene u našoj polici privatnosti
Svaka promjena u našoj polici privatnosti će biti objavljena na našoj Stranici i gdje je prikladno putem E-mail notifikacije
7. Kontakt
Svi komentari, upiti i zahtjevi vezani za korištenje vaših informacija su dobrodošli i trebaju biti adresirani na Foodex d.o.o. Trg Mažuranića 13, 10000 Zagreb, Hrvatska; ili na broj telefona +385 1 4877 884